Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΥΛΟΥ LEATHER COLLECTIONS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΨΥΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΓΟΥΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CHRISANTOS PAVLOU LEATHER COLLECTIONS ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ , ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ , ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ,ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΙΟΝΤΩΝ, ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΒΑΦΗΣ -ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΙΚΩΝ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

 

 

 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η εταρεία μας, σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πληροφορίες για τη σωστή συντήρηση και καθαρισμό της γούνας ή του δερμάτινου ρούχου σας.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Κατασκευάζουμε χαλιά σε όλα τα χρώματα και σε όλες τις διαστάσεις που επιθυμείτε κατόπιν παραγγελίας . Ο διακοσμιτής της εταιρείας μας, είναι έτοιμος να σας προτείνει λύσεις, κατόπιν μελέτης του χώρου σας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Στα καταστήματά μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γούνινα και δερμάτινα αξεσουάρ, για τη γυναίκα και τον άνδρα. θα βρείτε επίσης το πιο οργανωμένο παιδικό τμήμα, από γάντια, παντόφλες, σκούφους, κασκώλ, γιλέκα και πάρα πολλά άλλα είδη.